Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Qui som?
Qui som? · Fundació Propedagògic
La Fundació Propedagògic neix l'any 1991 amb l'objectiu de col·laborar en la millora de la qualitat de l'educació a Catalunya, amb ajuts a la investigació i la promoció d'iniciatives en el camp de l'educació.

Es va crear per l'interès del col·lectiu de pares i mares de l'Escola Costa i Llobera que, en ser traspassada a la xarxa pública de la Generalitat i recuperar el capital invertit en la construcció de l'edifici de l'escola, van decidir aportar-lo com a capital inicial de la Fundació.

El 2018 s'ha produït una entesa entre Fundació Propedagògic i la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya que obre una nova etapa per a la Fundació, amb el manteniment dels objectius de millora de l'educació a Catalunya que han estat sempre presents.

La Fundació és inscrita en el Registre de fundacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 594 i inicia l'activitat l'any 1992.

La seu social de la Fundació és al carrer Avda de les Drassanes 3 , 3er , 08001 I el seu telèfon de contacte es 652111427. Correu electrònic: propedagogic@fundaciopropedagogic.org.   

més informacióx
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.