Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Com puc aconseguir els ajuts?
Com puc aconseguir els ajuts? · Fundació Propedagògic
"La Fundació Propedagògic obre una convocatòria per atorgar ajuts a projectes que incideixin en la intel·ligència i l'educació emocional, en l'àmbit de Catalunya. Poden ser estudis, experiències fetes en centres educatius, i altres tipus d'aportacions en relació al tema.
Es valoraran els següents aspectes:
- La innovació docent.
- La transversalitat entre cicles i etapes educatives, entre diferents sectors de la comunitat educativa i entre centres del mateix territori o de diferents territoris.
- Elaboració de materials per treballar amb els  professors, o amb els alumnes. L'import de cadascun dels ajuts serà de màxim tres mil euros Les depeses subvencionables hauran de respondre als següents conceptes:
- Despeses de publicació material i/o digital.
- Desplaçaments dins del territori on es realitzi el projecte.
- Despeses originades per l'ajut de professionals que hagin realitzat tasques de suport al projecte.
- Despeses de material.
El desenvolupament del projecte i la justificació de les despeses abasta el període comprès entre el moment de la selecció i el 30 de juny de 2017. Les propostes hauran de presentar-se abans de l'u d'abril de 2016. Es comunicarà la resolució de l'ajut abans del 30 de juny de 2016. Per a concursar cal emplenar el formulari de sol·licitud d'ajuts, que apareix a l'apartat AJUTS de la pàgina web de Fundació Propedagògic. Per a més informació, contacteu amb Clara Darder, Directora de Projectes.

propedagogic@fundaciopropedagogic.org

Agraïm d'antuvi l'interès mostrat pels participants en la convocatòria. Barcelona, 9 de maig de 2016"x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.