Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Nova convocatòria d'ajuts de la Fundació
Nova convocatòria d'ajuts de la Fundació · Fundació Propedagògic
La Fundació Propedagògic obre una segona convocatòria per atorgar ajuts a projectes que incideixin en la intel·ligència i l'educació emocional, en l'àmbit de Catalunya. Poden ser estudis, experiències fetes en centres educatius de tots els nivells i altres tipus d'aportacions troncalment i específica centrades en el tema.

ASPECTES QUE ES VALORARAN
- La innovació docent.
-La transversalitat entre cicles i etapes educatives, entre diferents sectors de la comunitat educativa (mestres, famílies....) i entre centres del mateix territori o de diferents territoris.
- Elaboració de materials per treballar en la formació del professorat o per treballar amb l'alumnat, en una perspectiva continuada de treball a l'aula.

AJUTS I TIPUS DE DESPESA SUBVENCIONABLE
El import de cadascun dels ajuts serà d'un màxim de tres mil euros. Les despeses subvencionables hauran de respondre als següents conceptes:
- Despeses de publicació material i/o digital.
- Desplaçaments dins del territori on es realitzi el projecte.
- Despeses per l'ajut de professionals que hagin donat suport al centre.
- Despeses de material.

CALENDARI
El desenvolupament del projecte i la justificació de les despeses abasta el període comprès en el curs escolar 2017-2018. Les propostes es poden presentar fins al 19 d'abril de 2017. Es comunicarà la resolució dels projectes el 29 de juny de 2017.


FORMULARI DE SOL·LICITUD D'AJUTS
Després de l'èxit de la primera convocatòria, obrim la segona. Per concursar cal emplenar el formulari de sol·licitud d'ajuts, que apareix a l'apartat AJUTS de la pàgina web de Fundació Propedagògic (Què fem? – Continguts – Ajuts).
Per a més informació, contacteu amb Clara Darder, Directora de Projectes, enviant un mail a la Fundació. Agraïm d'antuvi el vostre interès en aquesta convocatòria.

Barcelona, 19 de febrer de 2017
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.