Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Projectes realitzats
Projectes realitzats · Fundació Propedagògic
Projecte de EDUCOM

Jornades d'Educació en Comunicació. L'educació mediàtica i el poder dels mitjans.

Les Jornades L'educació mediàtica. El poder dels mitjans volen ser un punt de trobada i reflexió de totes aquelles persones preocupades per l'educació en matèria de comunicació, sobre la incidència els mitjans audiovisuals en els infants, en els adolescents i en la ciutadania en general.

Volem reflexionar sobre com els mitjans de comunicació o el cinema construeixen referents en l'imaginari dels més joves, però també en els rols dels adults. Reflexionarem sobre la violència masclista, el racisme, la representació de la realitat, etc.

Convidarem a professorat de Primària i de Secundària que treballen en l'àmbit de la producció escolar audiovisual, ja sigui en el camp de la televisió o del cinema, per mostrar la capacitat motivadora dels audiovisuals entre l'alumnat, per veure quin es la metodologia que utilitzen, quines són les competències es treballen, en definitiva com s'implementa l'Educació en Comunicació Audiovisual a l'aula.

També volem preguntar-nos si hi ha una altra forma d'informar o de comunicar des dels mitjans, si realment hi ha una comunicació d'interès social, o amb finalitats socials. En aquest cas periodistes i productors audiovisuals reflexionaran sobre la capacitat de transformació dels mitjans i sobre els continguts educatius i socials que habitualment no apareixen en els grans mitjans de comunicació.

Aquests son alguns temes que volem abordar en aquests novenes jornades d'Educació en Comunicació que AulaMèdia organitza anualment, en aquesta edició entre el 6 i el 9 de juliol al Col·legi de Periodistes de Catalunya a Barcelona.
http://www.aulamedia.org/2015/


Projecte d'Associació de mestres Rosa Sensat

Digitalització Perspectiva Escolar i Infància

Posar a l'accés de tothom les revistes Perspectiva Escolar (un total de 366xemplars) i Infància (un total de 72 exemplars), a través d'una digitalització. Un requeriment indispensable per a poder omplir de contingut la web de les revistes. Finalment és penjarà al nostre web per a que siguin de lliure accès.

x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.