Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Escales d'Habilitats Emocionals EHE- i EHE-2
Escales d'Habilitats Emocionals EHE- i EHE-2 · Fundació Propedagògic
Avaluar les competències emocionals a secundària

Projecte del Dr. Salmurri

Les escales d'Habilitats Emocionals EHE-1 i EHE-2 avaluen el nivell de benestar emocional dels menors d'11 a 16 anys. En el primer cas es tracta d'un qüestionari d'autoavaluació. L'EHE-2 és contestat pels pares dels menors. Ambdós qüestionaris han estat validats i estandarditzats.

Es tracta d'idèntics qüestionaris administrats en primera persona en el cas dels alumnes (EHE-1) i en les mateixos 64 ítems, però en tercera persona, en el cas dels pares (EHE-2).

Aquests qüestionaris ens permeten obtenir les següents informacions:
- Informació de les competències emocionals de cada alumne i quants hi ha per puntuació, quina és la distribució per sexes, etc.
- Informació del seguiment de l'evolució del alumnes cada centre.
- Informació dels resultats ítem per ítem, per alumne, per grup, global.
- Informació i orientació per organitzar els objectius de la millora al centre.
- Informació per poder comparar els resultats del centre amb els d'altres centres tant de les puntuacions total de l'EHE-1, com de l'EHE-2 i dels aspectes parcials.

Es presentant les taules per a l'avaluació per tots dos qüestionaris presentades segons edat i sexe. També hi ha taules per la valoració percentual.x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.