Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Què fem?
Què fem? · Fundació Propedagògic
El Comitè Pedagògic i el Patronat de la Fundació han analitzat els projectes que han sol·licitat l'ajut de la Fundació. S'ha valorat el seu interès i l'adequació a les finalitats de la Fundació, la conveniència de concedir l'ajut i la viabilitat de divulgar el treball, sempre amb la intenció de donar un servei a l'ensenyament i col·laborar a millorar-ne la qualitat.

Actualment la Fundació realitza convocatòries adreçades a temes específics, anunciats prèviament, sobre projectes singulars de caràcter teoricopràctic que comporten una recerca en els àmbits acordats. L'ajut es concedeix per a la realització del treball i per a les despeses de publicació i distribució, segons el conveni establert mútuament. La selecció dels treballs presentats la fa una comissió d'experts.

Hem rebut propostes temàtiques de caràcter general que han suposat la realització de nombrosos projectes entre els quals destaca:
· Programa d'informatització per a les biblioteques escolars.
· Proves psicopedagògiques d'aprenentatges instrumentals.
· L'ensenyament inicial de la lectura a nens i nenes amb síndrome de Down. a Catalunya. Anàlisi i valoració.
· Multiculturalitat i matemàtiques: Estudi per a un projecte cooperatiu.
· Programa per al control de l'estrès laboral en professors i per a la prevenció i millora de la salut mental dels alumnes.
· Edició de llibres amb la finalitat de promoure iniciatives en el camp de l'educació.

x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.