Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
convocatòries
Convocatòria de premis de la Fundació Propedagògic
Actualment la Fundació realitza convocatòries adreçades a temes específics, anunciats prèviament, sobre projectes singulars de caràcter teoricopràctic que comporten una recerca en els àmbits acordats. L'ajut es concedeix per a la realització del treball i per a les despeses de publicació i distribució, segons el conveni establert mútuament. La selecció dels treballs presentats la fa una comissió d'experts.

Hem rebut propostes temàtiques de caràcter general que han suposat la realització de nombrosos projectes entre els quals destaca:
· Programa d'informatització per a les biblioteques escolars.
· Proves psicopedagògiques d'aprenentatges instrumentals.
· L'ensenyament inicial de la lectura a nens i nenes amb síndrome de Down. a Catalunya. Anàlisi i valoració.
· Multiculturalitat i matemàtiques: Estudi per a un projecte cooperatiu.
· Programa per al control de l'estrès laboral en professors i per a la prevenció i millora de la salut mental dels alumnes.
· Edició de llibres amb la finalitat de promoure iniciatives en el camp de l'educació.

Poden presentar projectes, per a sol·licitar ajuts, totes les persones o entitats que estiguin relacionades amb el món de l'educació a Catalunya. Experiències fetes en centres educatius, i altres tipus d'aportacions en relació a l'educació i la comunitat educativa. Es valoraran els següents aspectes:

- La innovació docent.
- La transversalitat entre cicles i etapes educatives, entre diferents sectors de la comunitat educativa i entre centres del mateix territori o de diferents territoris.
- Elaboració de materials per treballar amb els professors, o amb els alumnes.

El import de cadascun dels ajuts serà màxim de tres mil euros i les depeses subvencionables hauran de respondre als següents conceptes:

- Despeses de publicació material i/o digital.
- Desplaçaments dins del territori on es realitzi el projecte.
- Despeses originades per l'ajut de professionals que hagin realitzat tasques de suport al projecte.
- Despeses de material.

Els projectes que es presentin han de promoure millores en la qualitat de l'educació, i han de ser transferibles i divulgables, per tal que arribin al conjunt de la comunitat educativa i centres educatius. Consulta aquí tots els projectes que tenim en marxa.

Per a poder presentar els vostres projectes aneu a l'apartat: Ajuts, on trobareu el formulari "Demanda d'ajuts".

Per mostrar-nos el vostre projecte en qüestió, només cal omplir el formulari de petició d'ajut que podreu trobar a aquest enllaç. No us oblideu de posar-hi totes les dades! Si teniu algun dubte pregunteu-nos per l'apartat de "Contacta'ns" i us el resoldrem en breu.

Un cop ens envieu tot el formulari omplert, a l'adreça propedagogic@fundaciopropedagogic.org, haureu d'esperar la resposta del Patronat de la Fundació que es reuneix cada tres mesos.http://www.fundaciopropedagogic.org/que-fem/8/ajuts
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.